دستیار تخصصی داروساز سنتی گفت: "به" شیرین یک داروی نشاط آور محسوب می شود که دارای اثرات تقویت کننده قلب و مغز بوده و "به" ترش برای تقویت معده از "به" شیرین بیشتر توصیه شده است.

به گزارش راسخون به نقل از تسنیم، محبوبه بزرگی دستیار تخصصی داروساز سنتی اظهار داشت: میوه "به" در طب ایرانی به  سفرجل  معروف است و ایران یکی از مراکز رشد این گیاه است.

به گفته وی "به" شیرین یک داروی نشاط آور محسوب می شود که دارای اثرات تقویت کننده قلب و مغز بوده و "به" ترش برای تقویت معده از "به" شیرین بیشتر توصیه شده است.

دستیار تخصصی داروساز سنتی اضافه کرد: بوییدن "به" همانند بوییدن سیب موجب نشاط و تقویت قلب می شود و مکیدن آب "به" نیز در طب سنتی برای خوشبو کردن دهان توصیه شده منتها این میوه مقداری دیر هضم است و در برخی افراد ایجاد یبوست می کند.

بزرگی بیان داشت: لعاب دانه های "به" در طب بومی ایران برای رفع سرفه می تواند مفید باشد البته امروزه خواص آنتی اکسیدان  و ضد سرطان این میوه نیز مورد بررسی قرار گرفته است و اثرات ضد دیابت برگ آن هم در مطالعات حیوانی تایید شده است؛ در مورد میوه سیب و "به" مصرف خوراکی دانه ها در مقادیر زیاد به هیچ وجه توصیه نمی شود.

به گزارش تسنیم بوییدن هر نوع  "به" نشاط آور است و به تقویت قلب،روح حیوانی، و نفسانی کمک می کند باید بدانیم که "به" غذائیت زیادی دارد و به هضم غذا کمک می کند.

رب "به" موجب تسکین تشنگی و حرارت می شود و ترکیب شربت "به" با شربت به لیمو برای نشاط و تقویت قلب بی نظیر است.

/111/